Raleighvallen en Voltzberg

Raleighvallen en Voltzberg

Zwem in de stroomversnellingen van de Raleighvallen of hike door de jungle en klim naar de 240 meter hoge top van de Voltzberg voor spectaculaire uitzichten over de Centraal Suriname Natuur Reservaat. Je overnacht je op Foengoe eiland midden in een tropisch regenwoud!

De Raleighvallen bestaan uit een serie van stroomversnellingen en lage watervallen die als een trap naar beneden stromen. De watervallen liggen in de Coppenamerivier, in het hart van Suriname.

Een tour naar de Raleighvallen neemt je mee naar een van de meest ongerepte natuurgebieden tijdens je vakantie in Suriname. Je zwemt in het water van de Raleighvallen en spot wildlife dat specifiek in deze regio voorkomt. In het tropische regenwoud leven slingerapen, reuzenotters, tapirs en wel 400 verschillende vogelsoorten.

* De tour naar de Raleighvallen is standaard met een bezoek aan de Voltzberg. Vanuit de Raleighvallen loop je in tweeëneenhalf uur door de jungle naar de voet van deze granieten rots. Na een steile beklimming wacht je op de 240 meter hoge top een spectaculair, panoramisch uitzicht over het regenwoud onder je.

3 Dagen

Prijs: Vanaf €265 p.p