Quad en Zipline Adventure

Quad en Zipline Adventure

Een dag-tour boordevol adrenaline, maar ook ontspanning en prachtig natuurschoon.

 

De leukste en spannendste tour van Suriname! We nemen u mee op een ontspannen dagje aan het oord Parabello. Deze tour is zowel voor de ervaren als de onervaren cross-avonturier en u heeft genoeg uitdaging als het gaat om heuveltjes en bochten.

 

U wordt opgehaald bij ’T Vat om 08.30 en de duur naar het oord zal 1.5 uur zijn. Op het oord aangekomen gaan wij ons installeren. Dit houdt in, lekker zwemmen in en kreek met zwart water, relaxen en tussendoor keiharde adrenaline door uw lichaam pompen. We genieten van een Javaanse lunch.  De tour op de quad (atv) duurt twee uur, met 1 persoon aan het stuur.  U rijdt door de jungle een leuk en afwisselend traject. Het zipline traject gaat samen met instructies en een oefen traject.  Alles gebeurt onder begeleiding van kundig personeel en uw veiligheid staan voorop. Uw kleding kan vies worden en wij adviseren lange broeken en shirts met mouwen. Gelieve geen slippers aantrekken. Helm dragen is verplicht tijdens deze tour. U kunt pas deelnemen aan de activiteiten na de ondertekening van de verplichte “eigen risico”.  Na het quad avontuur kunt u nagenieten van uw beleving in en prachtige omgeving en u zult tegen 16.00 weer terug zijn in Paramaribo.

 

*Deze tour is ook mogelijk als night-tour. U maakt dan het kabelbaantraject mee door de jungle en over het water, met op de achtergrond de geluiden van het nachtelijke oerwoud. De tijden van deze tour zijn vertrek om 21.00 en rond 04.00 in de ochtend terug in Paramaribo

Dagelijks vanaf 2 personen

Prijs: Vanaf €90 p.p