Paramaribo City Tour

Paramaribo City Tour

Ontdek de rijke cultuur, geschiedins en geheimen van Paramaribo, door een leuke City tour te doen. Je kan Paramaribo op de fiets, te voet of per bus verkennen.

Tijdens de stadswandeling bezoek je diverse bezienswaardigheden zoals monumenten en historische gebouwen in en rondom het stadscentrum van Paramaribo, dat door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. Achter veel gebouwen schuilen interessante verhalen. Tijdens de wandeling krijg je deskundig uitleg en worden er leuke anekdotes verteld. Doordat je wandelt kun je echt de stad ervaren en zul je veel details zien.

Fiets langs historische gebouwen en objecten in en rondom het stadscentrum van Paramaribo. Op de fiets kom je verder dan alleen het centrum. Zo besteden we ook aandacht aan monumenten (gebouwen en beelden), gebedshuizen (kerken, synagogen, moskeeën en tempels) en de oude indeling van de stad. Een dynamische manier om de binnenstad te doorkruisen. De trip duurt 3 uur en de fietsafstand is ongeveer 20 km.

Met de bustour door Paramaribo maak je eerst een wandeling langs de meest prominente historische locaties rondom Fort Zeelandia en het onafhankelijkheidsplein. Na deze wandeling stap je in de bus die je verder meeneemt langs Kwakoe, Abra Broki (een volkswijk) en het zuiden van Paramaribo. Na het zuiden verken je ook het noorden van de stad, dat meer bekend staat om de rijkere buurten en grote huizen. Met de bustour krijg je een goede indruk van de diverse facetten van de gehele stad Paramaribo.

1 Dag

Prijs: Vanaf €30 p.p