Menimi

Menimi

Menimi is een vakantie eiland in het Boven Suriname gebied. Menimi is een ruim opgezet resort dat zowel bij de Surinamers als toeristen erg populair is. Dat komt ook door de eigenaar van het resort.

De oprichter en eigenaar van Menimi is Pije Armand Abauna, meer bekend als Mandje.
Samen met zijn vrouw en hun 8 kinderen beheren zij de plek en zorgen ervoor dat de gasten een leuk verblijf hebben.
De accommodaties zijn allemaal voorzien van bad en toilet, elektriciteit en klamboes.
Het resort voorzien van zonnepanelen, wifi, en een winkeltje.

DAG 1

Rond 08u vertrekt u vanuit Paramaribo naar Atjoni. Onderweg worden worden stops gemaakt voor wat snacks en ook om gebruikt te maken van de sanitaire voorzieningen. Ongeveer 12u komt u aan op Atjoni vanwaar de reis per korjaal naar het resort Menimi begint. Het varen duurt ongeveer een uurtje. Aangekomen staat er een heerlijke lunch te wachten. Na de lunch wordt er dan ingecheckt en daar heeft u wat tijd voor uzelf om te relaxen en het resort te verkennen of om lekker te gaan zwemmen. Het avondeten is om 19u en na het avondeten kunt dan heerlijk relaxen op het resort. Soms wordt op de eerste avond een kaaimannen tocht gedaan.

DAG 2

U wordt gewekt door de mooie geluiden van de natuur. Om 08u is er ontbijt en rond 09u staat een dorpswandeling gepland. In de middag na de lunch staat een boswandeling op het programma, waarbij u goed wordt voorzien van informatie over de flora en fauna onderweg. Om 19u is het avondeten en na het avondeten is het tijd kaaimannen gaan spotten tijdens een nachtelijke boot rit. Bij grotere groepen is er ook een leuke dansworkshop van de lokale dansgroep.

DAG 3

Om 08u staat het ontbijt voor u klaar en kunt u nog even genieten van het mooie resort. Om 11u uur is de check out. Na de lunch vertrekt u weer richting Atjoni en daar staat de chauffeur al klaar om u weer veilig te vervoeren naar Paramaribo.

3 Dagen

Prijs: Vanaf €275 p.p