Kalebaslampen Workshop

Kalebaslampen Workshop

Welkom in het mooie Nieuw-Amsterdam, waar we je graag verwelkomen met een betoverende ervaring! Bij ons krijg je niet alleen een hartelijke ontvangst, maar ook de kans om je creativiteit de vrije loop te laten in een prachtige omgeving.

We starten je dag met een toffe workshop en een kijkje in onze supergave tuin. Hier, te midden van al dat groen, groeien fantastische kalebassen die staan te popelen om door jou onder handen genomen te worden.

Je krijgt de kans om je eigen ontwerp te kiezen en te leren werken met het benodigde gereedschap. Vervolgens ga je vol enthousiasme aan de slag met je eigen kalebas, die binnenkort zal veranderen in een uniek kunstwerk.

Maar dat is nog niet alles! In onze tuin groeien niet alleen kalebassen, maar ook een overvloed aan andere heerlijke groenten en fruit. Je zult je omringd voelen door de natuur terwijl je je handen vies maakt en je artistieke kant laat zien.

Het hoogtepunt van de dag?

Het eindproduct! Jouw creatie zal transformeren tot een prachtige tafellamp of hanglamp die je met trots mee naar huis kunt nemen.

Een meesterwerk dat je zelf hebt gemaakt, doordrenkt met de schoonheid van Nieuw-Amsterdam.

 

1 Dag

Prijs: € p.p