Jeep Safari

Jeep Safari

Een avontuurlijk dagtocht die gaat door ruig Savannegebied.

 

Deze tour wordt voornamelijk gereden achter Zanderij en Paranam.  Deze adembenemende tocht gaat door ruig savannegebied, kreken, savannebos en een groot deel over de oude spoorlijn waardoor men zich in een trein waant. Het gebied kenmerkt zich door struiken, wit zand, kreken en bos. Hier zijn vaardigheid en kennis van het gebied een absolute vereiste. Niet voor niets dat hier jaarlijks de savanne rally gereden wordt.

In de ochtend vertrekken wij richting Cabendadorp (Inheems dorp). Door bosweggetjes en overgelopen kreken brengen wij een bezoek aan de oude spoorlijn en rijden wij door het savannebos naar Kwakoegron aan de Saramacca rivier. Te Kwakoegron zullen wij even bijkomen van het eerste deel van de trip onder het genot van een lekkere Surinaamse lunch. In de middag vertrekken wij per jeep naar het naburig Inheems dorp Piking Saron voor een korte rondrit en aansluitend keren wij via de kleine Coesewijne savanne en Zanderij terug naar Paramaribo, waar u rond 16.00 weer terug zal zijn.

Een bijzondere manier op de prachtige omgeving te ervaren op een uitdagende manier en een verkoelende duik in een van de vele kreekjes nemen. Voor de avonturiers onder ons is er de optie om het stuur over te nemen en je rijvaardigheden in de jungle te trainen. Dit moment zal ingepland worden, voor de rest wordt u gereden.

Dagelijks vanaf 2 personen

Prijs: Vanaf €90 p.p