Brownsberg met overnachting

Brownsberg met overnachting

Brownsberg, de ideale plaats wanneer u wilt genieten van het gehele scala aan flora en fauna dat het Surinaams regenwoud te bieden heeft.

 

Dag1
Na vertrek uit de stad richting Brownsberg in district Brokopondo, maken we na ongeveer een uur rijden een stop in de open savanne in het binnenland van Suriname. Wij maken direct van de gelegenheid gebruik om u wat informatie te geven over de flora en fauna van de omgeving. Bij aankomst op het plateau boven aan de berg (± 500m), kunt u onder het genot van wat fruit en een verkoelend drankje het magnifieke uitzicht ervaren.
Hierna neemt onze ervaren gids u mee op een interessante boswandeling in het binnenland van Suriname naar de lager gelegen idyllische watervallen. Vervolgens gaat u bergopwaarts terug naar het plateau van de Brownsberg om te genieten van een warme lunch.
Op de Brownsberg overnacht u in eenvoudige lodge met bedden of in een hangmat. In de avond hebben we dan eerst nog de avondmaaltijd en kunnen we genieten van een prachtige sterrenhemel.

Dag 2

U ontwaakt midden in de natuur door het gebrul van de brulapen. Tussen 06:00 en 06:30 uur kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst. Na de lunch vertrekken we richting Paramaribo waar we rond 18:00 uur terug zullen zijn.

*Niet inbegrepen in de prijs: de boottocht naar andere eilanden en een waterval aan de voet van de Brownsberg.

Op aanvraag vanaf 3 personen

Prijs: Vanaf €135 p.p