Bird Watching

Bird Watching

Voor onze vogelliefhebbers!

 

Het is één van de laatste landen op aarde die bijna volledig bedekt is met ongerepte regenwouden. Tijdens deze dag-tour weet onze ervaren gids, Sean Dilrosun, u te vertellen waar de vogels zijn en welke u hoogstwaarschijnlijk wilt zien. We hebben veel te bieden in Suriname als het gaat om onze prachtige vogels. Je zult tijdens deze tour kennis maken met enkele Surinaamse specialiteiten die je nergens zult vinden: blauwkleurige specht, arrow-head piculet, Rufous Crab-Hawk en de Crimson Manakin met kap. De kans is zeer groot dat u deze vandaag zult zien met nog vele anderen.

Na de lunchpauze aan boord van het schip presenteert onze gids u een korte lezing over vogels van Suriname in het algemeen. We zullen ons best doen om uw bezoek aan Suriname onvergetelijk te maken. Vogels die besproken worden tijdens de lezing zijn: Grijsvleugelige tromppettist, roodwaaierpapagaai, Guianan Toucanet, Finsch’s Euphonia en white-fronted manakin.

 

Met gelukt ook nog het zien van deze vogels: De zeldzame troy-Tyrant , Rood en zwarte Kardinaal, Chapman Swift, Crimsom Topaz, Witkeelvis Pewee, Capuchinbird, White Bellbird, Red-Cotinga, Chat met roze borsten, Tanager met een blauwe rug, Bandtailed Antshrike, Crimson Fruitcrow.

1 Dag

Prijs: €75 p.p