Artist in Residence biedt kunstenaars een podium om hun werken te tonen, hun kennis te delen door middel van workshops, een week in een andere omgeving te verblijven en inkomsten te genereren.

Na maanden van lockdowns, verveling, angst en weinig tot geen evenementen is er eindelijk weer iets leuks en artistiek te doen in Paramaribo.

Iedere week logeert een kunstenaar in een van de kamers van Zus&Zo en wordt op de eerste verdieping een expositie ruimte geheel naar wens van de kunstenaar ingericht. Het AiR project biedt de kunstenaar zo een podium om zijn/haar  werken te tonen, verkopen en workshops aan te bieden.

De expositie is gratis toegankelijk voor publiek op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11.00u – 19.00u. De workshops zijn op zaterdag en zondag om 09.00u, 11.00u en 16.00u. Alles volgens de geldende regels.

BOEK NU
je workshop online.

Artiest van de week

Harvey Lisse
cliff.lisse@gmail.com

Harvey Lisse Photo Art werd in 2010 opgericht door Harvey Lisse. Hij omschrijft zichzelf als een creatieve jongeman met liefde voor fotografie en Photoshop. Sinds enkele jaren werkt hij samen met zijn levenspartner Jaleeza Weibolt. Gezamenlijk hebben zij het bedrijf naar een hoger niveau gebracht. 

Wat ooit begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een bekend, nationaal en internationaal bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van exposities en fotowedstrijden. 

Hun missie is het creëren van kunst om de magie terug te brengen in het leven.

  • Phone photography and editing

    Dankzij de moderne technologie is het maken van foto’s een stuk makkelijker geworden. Echter is professioneel fotograferen nog steeds een vak.

Art Shop

Abonneren op het laatste nieuws

Loading