Artist in Residence biedt kunstenaars een podium om hun werken te tonen, hun kennis te delen door middel van workshops, een week in een andere omgeving te verblijven en inkomsten te genereren.

Na maanden van lockdowns, verveling, angst en weinig tot geen evenementen is er eindelijk weer iets leuks en artistiek te doen in Paramaribo.

Iedere week logeert een kunstenaar in een van de kamers van Zus&Zo en wordt op de eerste verdieping een expositie ruimte geheel naar wens van de kunstenaar ingericht. Het AiR project biedt de kunstenaar zo een podium om zijn/haar  werken te tonen, verkopen en workshops aan te bieden.

De expositie is gratis toegankelijk voor publiek op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11.00u – 19.00u. De workshops zijn op zaterdag en zondag om 09.00u, 11.00u en 16.00u. Alles volgens de geldende regels.

BOEK NU
je workshop online.

Artiest van de week

Ruth Rachel Joeroeja
ruth_joeroeja@hotmail.com

De in 1994 geboren Ruth-Rachel Joeroeja werkt onder de artiestennaam Rachel Nijman. 

Kunst is voor haar een manier om niet alleen zichzelf te ontdekken maar ook anderen te inspireren met haar creaties hetzelfde te doen. 

Na haar studie aan de Academie voor Hogere Kunst en Cultuur mocht zij haar werken op verschillende evenementen tonen. In 2018 had Nijman haar eerste solo-tentoonstelling. Dit leidde weer tot een tentoonstelling op Aruba tijdens de Aruba Art Fair 2018.

Recentelijk heeft Nijman op verschillende prominente locaties muurschilderingen mogen maken. Dit ziet zij als een geboden kans om via haar werk meer mensen te bereiken met de positieve boodschap die zij middels haar schilderingen deelt.

  • Blind Schilderen

    Tijdens deze workshop draait het allemaal om zelfexpressie. De deelnemers leren de basis van schilderen. Tevens plaatsen zij zich in de schoenen van mensen met een visuele beperking door geblinddoekt te werken aan hun

Art Shop

Abonneren op het laatste nieuws

Loading